7a sessió del 14è Seminari d’Història Medieval

«El dinero del rey en la Castilla Trastámara»

El Seminari d’Història Medieval arriba a la setena i penúltima sessió de la 14a edició que s’està celebrant durant el curs 2017/18.  Aquesta sessió comptarà amb la presència del Dr. Pablo Ortego Rico del Departament de Ciències Històriques de la Universitat de Màlaga amb la conferència «El dinero del rey en la Castilla Trastámara». 

Ortego Rico és llicenciat en Història per la Universitat Complutense de Madrid (2007), especialitzat en Història Medieval. Va obtenir el Premi Extraordinari de Llicenciatura i el Tercer Premi Nacional de Llicenciatura corresponent al curs 2006/2007. El juliol del 2013 obté el grau de Doctor (Menció Europea i Premi Extraordinari de Doctorat), amb la defensa de la tesi titulada Hacienda, poder real y sociedad en Toledo y su Reino (siglo XV-comienzos del XVI), dirigida pel D. Miguel Ángel Ladero Quesada.

El seminari tindrà lloc el divendres 13 d’abril a les 11 h a l’Aula A4 de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, amb entrada gratuïta sense inscripció prèvia.

Pots consultar el calendari complet del seminari clicant al següent enllaç: calendari SHM

Castilla trastámara